Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Årets høst- og vinterkåper i ull og ullmiks – 2022

Det er en helt egen følelse å ta på seg en kåpe i ull. Det føles luksuriøst, på et vis, med det litt tunge, tettvevde stoffet hengende over skuldrene. Samtidig er det komfortabelt, og ikke minst varmt. En god kåpe kan møte enhver utfordring, både i styling og vær, og vi har fått inn årets nye favoritter til din høst- og vintergarderobe!

Ikke bare kommer en god ullkåpe til å holde deg varm i alle slags mulige og umulige værforhold vi møter i løpet av en vinter i Norge. Ull er også naturlig vannavstøtende og puster samtidig svært godt. Slitesterkt er det óg, så om du tar godt vare på kåpen, vil den kunne holde seg i sesong etter sesong og bli en god investering over tid.

La ullkåpen bli et nøkkelplagg i garderoben

Fordelene er mange og looken er tidløs. Og med både moderne og klassiske modeller tilgjengelig; korte og lange; glidelås eller knapper; og ulike farger, er også mulighetene mange for å tilpasse kåpen til din personlige stil. Det kalde halvåret er tross alt den beste tiden for å kombinere plagg i ulike farger og stoff, og i lag på lag for å uttrykke oss selv. 

Kåpen er virkelig et nøkkelplagg, som hører hjemme i enhver garderobe! 

Ser du etter annet yttertøy fra årets kolleksjon? Lær mer om våre andre høst- og vinterjakker her. 

Delilah – en allsidig kåpe i ullmiks for hverdagsbruk

Vår Delilah-modell er en kåpe i en ullmiks av 40% ull og 60% polyester, som blant annet bidrar til å gjøre den ekstra slitesterk. Den passer derfor veldig godt til hverdagsbruk, også med sitt avslappede snitt. Kåpen er halvlang, lukkes med glidelås i front, og har gode lommer og en romslig krage med hette. Du kan få Delilah i brunt eller sandfarget. Kombiner med din beste strikkegenser, bukser eller jeans med smale ben og et stort og behagelig skjerf når det blir ordentlig kaldt for en behagelig look. 

Les også artiklene: Skjerfknutene du må kunne og Lun strikk til kjøligere dager 

Delaney – en stilig kåpe med moderne snitt

Hvis du ser etter en moderne kåpe til kontoret eller lignende, er Delaney årets modell for deg. Denne kåpen er laget i et pent boucle-stoff, som også er en ullmiks, og kommer i en klassisk marineblå farge som aldri går av moten. Samtidig har den et stilrent snitt med spennende detaljer som skiller seg ut, som den høye kragen og kontrasterende glidelås i sølv på både lommer og lukking i front. Delaney passer perfekt til jobbantrekket og holder deg også god og varm på byen etterpå! 

Dionne – den klassiske, pene ullkåpen

Denne ullkåpen er en tidløs modell som du ikke kan gå feil med. Dionne er vevd i sort, har en vid krage med spisse slag, og lukkes med knapper i front. Den kan alltid kles opp i formelle og profesjonelle anledninger, men gjør seg også godt som en nedtonet kontrast til antrekk med mer farger og personlighet. 

Della – for deg som ønsker en lengre kåpe med klassisk snitt.

Denne marineblå kåpen med 50% ull kommer til å bli manges favoritt, da den har et klassisk tidløs snitt. Della har krage med spisse slag, 2 knapper i front, knytebelte og to gode lommer. Her har du en kåpe du kan ha i mange år og som kan brukes til mange anledninger.  

Kåper er like fint til hverdags som over penkjolen på vei til fest. 

Hvis du skal ha én kåpe – som er pen, men som også kan brukes til hverdags, som passer til alt, og som ser like bra ut lukket og varm eller åpen og luftig – er dette en utmerket kandidat. 

Ønsker du mer inspirasjon? Se vårt utvalg av jakker og kåper, og finn flere gode tips på vår inspirasjonsside.

Finn din nærmeste Zavanna-butikk.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.