Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Skjerfknutene du må kunne

Noe av det beste med høsten er å pakke seg inn i varme ullgensere og store skjerf! Lurer du på hvordan du kan knyte skjerfet, og style det allsidige tilbehøret til ulike høst- og vinterantrekk? Her er noen enkle tips til skjerfknuter du kan benytte deg av i månedene som kommer. 

Den enkle løkken

Et langt og rektangulært skjerf er et flott utgangspunkt for mange ulike skjerfknuter – eksempelvis løkken. Plasser skjerfet rundt halsen og la det ligge over skuldrene med den ene siden lengre enn den andre. Surr deretter den lengre delen rundt halsen, og vipps har du en moderne knute som passer til de fleste antrekk.

Den enkle løkken kan lages med de store, tykke vinterskjerfene – blant annet denne tidløse varianten – og er perfekt å ha tett inntil halsen på de kalde vinterdagene. Style med skjorter og tynne gensere for en komfortabel høstlook.

Dobbel ascot utenpå vinterjakken

Bruk de lange, litt tynnere skjerfene og style vinterjakken med en klassisk dobbel ascot-knute. Lag en enkel løkke som beskrevet ovenfor med ekstra lengde på en av sidene, og legg deretter sammen endene i en ny knute under løkken.

En dobbel ascot er en elegant skjerfknute som tilfører det lille ekstra til antrekket. Med skjerf i delikate farger og mønstre vil den minimalistiske vinterjakken komplementeres på en stilig måte, og samtidig holde deg god og varm.

Tubeskjerf

Tubeskjerfet er en praktisk variant hvis du ikke vil bestemme deg for en knute. På grunn av sin sylinderform kan skjerfet simpelthen tres over hodet uten videre ettertanke, og gi deg et lettvint alternativ.

Våre tubeskjerf fås i et stort utvalg farger i et lett og luftig stoff, som fint kan matches til jobbantrekket. Det lette stoffet gir deg muligheten til å bruke skjerfet hele dagen, både ute og inne, og med alt fra kjoler til t-skjorter og gensere.

La deg inspirere av antrekk du kan knyte skjerf til

Les flere av våre stilguider for å finne inspirasjon til ditt neste antrekk, og eksperimenter med ulike skjerfknuter for å finne den som passer deg og anledningen!

Se vårt store utvalg av dameklær.

Finn din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.