Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Lun strikk til kjøligere dager

Med høsten kommer behovet for å kle seg i varmere klær, og hva er vel bedre enn lun strikk i høstens farger?  Vi i Zavanna elsker strikk, og vi har et stort utvalg av gensere og cardigans i høstens herlige fargepalett. Med bakgrunn i ulike ønsker har Zavanna et godt utvalg i farger, fasonger og ikke minst ulike garntykkelser og kvaliteter. 

Se vårt utvalg av strikk her.

Hvis du er av den varme typen har vi strikk til deg også. Vi har flere modeller i lettere kvaliteter med bomull- eller viskoseblandinger.  Se forslaget under:

Finn deg en genser du liker og bruk den i kombinasjon til flere antrekk.  Style den til din favorittbukse, skjørt eller over en kjole.  Bruker du den over en kjole får du et todelt uttrykk, og nok en variant til antrekk med færre plagg.

Ta en titt i garderobeskapet ditt og kanskje du kan bruke sommerkjolen utover høsten ved å variere med en genser eller cardigan. Bruk det du har fra før, spe på en genser eller cardigan i høstens farger, og du har flere valgmuligheter til antrekk. Et skjerf i halsen bidrar også til å variere antrekket ditt. Velg et ensfarget skjerf til en mønstret topp, eller piff opp en ensfarget genser med et mønstret skjerf. Miks og match etter humør og behov.  

Cardiganen er et must i enhver garderobe, gjerne en kort og en lang variant. Bruk de over topper, bluser og kjoler for å variere antrekket, eller av praktiske grunner på kjølige dager.  Her ser du to modeller vist med jeans til hverdags, og de er like fine over en kjole.

Vi har gensere i ulike fasonger og farger som gir forskjellig uttrykk. Ved å velge en flerfarget mønstret genser vil det gi deg en større variasjon i antrekket og du kan leke deg med fargene som tas opp i overdelen. Liker du et roligere uttrykk er kanskje en ensfarget genser det riktige valget for deg. 

Trenger du inspirasjon til å sette sammen antrekk er du velkommen til en av våre butikker. Hos oss finner du alltid et godt utvalg av sesongens motefarger i kombinasjon med de tradisjonelle basefargene.  Miks og match etter smak og humør. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen antrekk du vil føle deg vel i.  

En nyhet i nettbutikken heter «kjøp antrekket». Her håper vi du finner inspirasjon til din garderobe, og samtidig gjør det enklere å handle hele eller deler av antrekkene. 

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Trenger du inspirasjon til nye antrekk?

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.