Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Lun strikk til kjøligere dager

Med høsten kommer behovet for å kle seg i varmere klær, og hva er vel bedre enn en lun strikk i høstens farger? Vi i Zavanna elsker strikk og vi har et stort utvalg av gensere og cardigans i høstens herlige fargepalett. Med bakgrunn i ulike ønsker har Zavanna et godt utvalg i farger, fasonger og ikke minst ulike garntykkelser og kvaliteter.  

Se vårt utvalg av strikk her.

Hvis du er av den varme typen har vi strikk til deg også. Vi har flere modeller i bomull og viskoseblandinger.

Finn deg en genser du liker og bruk den i kombinasjon til flere antrekk. Style den til din favorittbukse, skjørt eller over en kjole.  Bruker du den over en kjole får du et todelt uttrykk og nok en variant til antrekk med færre plagg. Ta en titt i garderobeskapet og kanskje du kan bruke sommerkjolen utover høsten med å variere med en genser eller cardigan. Bruk det du har fra før og spe på en genser eller cardigan i høstens farger og du har flere valgmuligheter til antrekk. Et skjerf i halsen bidrar også til å variere antrekket ditt. Velg et ensfarget skjerf til en mønstret topp eller piff opp en ensfarget genser med et mønstret skjerf. Mix og match etter humør og behov.  

Cardiganen er et must i enhver garderobe, gjerne en kort og en lang variant. Bruk de over topper, bluser og kjoler for å variere antrekket eller av praktiske grunner på kjølige dager.

Her ser du hvordan kort og lang cardigan fremstår forskjellig i bruk 

Vi har gensere i ulike fasonger og farger som gir forskjellig uttrykk. Her har vi kombinert en stripete genser over en basic bluse, enkelt og delikat. Ved å velge en flerfarget genser vil det gi deg en større variasjon i antrekket. Vårt tips er å variere med matchende bukser og dine favorittjeans.

Ved å velge en genser i tynnere strikk får du et mer klassisk uttrykk, like fin til jeans, bukser eller skjørt. 

Trenger du inspirasjon til å sette sammen antrekk er du velkommen til en av våre butikker. Hos oss finner du alltid et godt utvalg av sesongens motefarger i kombinasjon med de tradisjonelle basefargene.  Mix og match etter smak og humør.

Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen antrekk du vil føle deg vel i. 

Se vårt store utvalg av dameklær.

Finn din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.