Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Nyttårsantrekk til dame for årets siste fest

Feir årets siste kveld kledd i et lekkert nyttårsantrekk fra Zavanna. Alt kler den smukke, og hos oss kan du derfor velge mellom alt fra kjoler og skjørt, til lekre bluser og bukser. Fullfør antrekket ditt med en lekker kåpe eller jakke, og ønsk 2023 velkommen.

Nyttårskjolen

For deg som liker kjoler, har vi et stort utvalg i nydelige varianter og fasonger. To av våre favorittkjoler er Marianne og Mirabel. Om du liker nydelige vinterfarger som marineblå og plomme, er Marianne-kjolen i velour noe for deg. Her er ermene sydd med en flatterende liten puff, og topplaget har en lekker glans som gir kjolen et eksklusivt uttrykk. 

Mirabel-kjolen er en flott festkjole med korte puffermer og rundt hals som kan styles med både lange og korte støvletter. Hvis du foretrekker en kjole med en løsere fasong, anbefaler vi Vilma-kjolen. Den får du i både rød og sort, og er laget i en behagelig viscoseblanding.

Miks og match antrekk med bluser og kjoler

Med et todelt antrekk får du friheten til å mikse og matche mellom ulike kombinasjoner til alle festlige lag i julen og til nyttår. Våre skjørt har behagelig passform, men er samtidig elegante. Unica-skjørtet kommer i legglengde, og er uforet. Velg mellom grønn eller sort - to farger som gjør det enkelt å velge tilbehør til. 

Av de kortere variantene kan vi anbefale Umma – et klassisk, knelangt skjørt med god stretch og innsnitt i livet for en flatterende fasong. Match Umma med en lekker Hill-skjorte i sateng, lekre Octavia bluse med puffermer og stor krage, eller kortermede Hellen-bluse i en behagelig passform.

Hold deg varm ved midnatt i en lekker kåpe

Fullfør et lekkert nyttårsantrekk med en kåpe som holder deg varm ved midnatt når fyrverkeriet skal nytes. Della kåpe i ull har flatterende dobbelspenner i front, og knyting i livet som skaper en feminin fasong. 

Om du heller foretrekker et sort ytterplagg, elsker vi Darol-kåpe, denne også i ull. Kåpen har en nydelig fasong, og i tillegg to lommer foran som du kan varme kalde hender i, mens du nyter den fargesprakende avslutningen på året.

Les også: Årets høst- og vinterkåper i ull og ullmiks – 2022

Tilbehør er prikken over i-en

Ikke glem å fullføre antrekket med strømpebukser,  smykker eller et flott tubeskjerf.

Kom innom din nærmeste Zavanna-butikk for mer inspirasjon og hjelp fra våre hyggelige ansatte.

Godt nytt år!

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.