Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Vi må starte med å gratulere deg med en ny flott butikk, Lena!

De av dere som har besøkt vår butikk på Ski Storsenter kjenner sikkert igjen vår butikksjef, Lena. Hun brenner for kundene sine, og de er det mange av. Når Lena er travel er hun i sitt ess. 

Butikken på Ski Storsenter er utvidet og har blitt nesten dobbelt så stor.  «Det er deilig med større plass. Nå er det enklere for oss å vise kundene ideer til antrekk, og den store variasjonen vi har» sier Lena og viser oss rundt.

Vi er veldig fornøyde, og vi håper kundene også setter pris på bedre plass. Nå som vi går inn i en sesong med fest og julebord, kan du si litt om hva kundene leter etter?  

Det er veldig forskjellig. Jeg spør gjerne om hva de skal og hva de liker å gå med sånn at jeg får et innblikk i hvilke type plagg jeg skal finne fram. Vi har alt fra de som kommer innom og vil ha en ny bluse eller topp til sin sorte dressbukse, til de som ønsker å fornye seg fra topp til tå.  

«Jeg synes jeg ser en tendens til en økende interesse for skjørt, men vi selger desidert mest kjoler.  Da slipper du å tenke på hva som passer til av overdeler, og er mer «ferdig kledd».  Men når det er sagt har du flere muligheter til variasjon om du velger et skjørt. Det kan du også bruke til hverdags, bytt ut blusen med en topp eller genser og du har fått deg et nytt antrekk» sier Lena.  

«Tenk på hva du har fra før og hva du ønsker å tilføre garderoben din når du handler» sier Lena. Da er det lettere å finne plagg til antrekk du blir glad i.

Her ser du en blomstret kjole i velour og en kjole med paljetter. Her er det bare smak og behag som avgjør hva du velger.

Andre trives best med bukser og da har vi også et godt utvalg av modeller og kvaliteter.  En bukse og en topp med paljetter eller lurex kan være pent nok i mange sammenhenger.

En pyntet hvit bluse til en sort bukse er en klassisk vinner.  Her kan du enkelt variere med en dressjakke.

"Liker du å pynte deg i en avslappet stil kan jeg anbefale disse deilige settene" sier Lena. Her kan du velge en ensfarget eller mønstret topp. Mix og match etter hva du liker.

Takk for praten Lena!

Kom gjerne innom oss på Ski Storsenter, eller en hvilken som helst annen Zavanna-butikk, for å hente inspirasjon til garderoben din. Velkommen skal du være.

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.