Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Helle hos Zavanna i Bergen viser deg sine favoritter.

Vi har tatt en prat med Helle i Bergen og får tips om bruk av sesongens sterke farger.

Er du av dem som handler hos Zavanna i Bergen kjenner du helt sikkert igjen Helle. Hun har jobbet på Nesttun og nå er hun å se på Sletten senter og i Bergen sentrum. Helle er dansk, men har gjort bergenser av seg og det er vi glade for. Med sitt blide vesen og nese for mote er ikke Helle vanskelig å få på glid når vi begynner å snakke om vårens farger.  Hun forteller: “I denne sesongen er sterke farger en stor trend. Især orange, i all verdens nuancer, og det er veldig fremtredende i motebildet, men også kongeblå og pink er iøjnefaldende i vårens/sommerens kolleksjon. Sterke farger passer perfekt for en tid, hvor vi alle får litt mere glød og samtidig får de klare sterke farger enn i godt humør og klar til å møte sommeren med et smil på leppen”.

Butikken bugner av nyheter, kan du si litt om hva du selger mye av og kanskje vise oss dine favoritter?

«Vi selger alltid masse blått, men også rosa, lilla og orange er et hit. Også i år har vi en masse fine mønstre i våre mest populære topper og bluser og her er muligheten for at kombinere mange av de fine sterke farger. Personligt er jeg veldig glad i dresser da jeg alltid føler mig velkledt og klar til at møte enhver situasjon. Den kongeblå dress buksen Naomi med et løst fitt og med den tilhørende oversize dressjakke er en av mine favoritter. Generelt er jeg stor fan av sett, hvor overdel og underdel er i samme farge og kvalitet, det gjør det enkelt at kombinere, men samtidig kan det brukes hver for seg». 

Dere selger mye bukser, men nå går det kanskje mest i pirat og capribukser?

«Ja, det gjør det. Heldigvis er capri- og piratmodellene tuftet på buksemodellene, så om du har Siri som favoritt har du et godt utvalg av Siri-capri og Siri-pirat også. Den samme passformen og komforten, bare ulike benlengder – alt etter smak og behag, eller kanskje det er været som hjelper deg med den avgjørelsen?»

Hva er ditt tips til jobbantrekk?

«Et godt jobbantrekk skal både være behagelig, praktisk og presentabelt på en gang. Her anbefaler jeg Natalie pirat krinkel, som er en forholdsvis ny modell. Den har strikk i livet, hvilket gjør den perfekt, hvis man sitter meget ned, og så er den i en tynn og behagelig stretch kvalitet, som holder godt på fargen ved vask og ikke tiltrekker støv. Den fås i flere farger og finnes også i lang modell. Hertil anbefaler jeg en topp i en fin, sterk farge eller et fint mønster, vi har mange fine modeller å velge mellom som for eksempel Synne topp med sitt fine fargerike mønster og mange fine detaljer. Til slutt vil jeg anbefale en Fride cardigan, som er en cardigan med hette og hullstrikk som også er en stor trend i denne sesong. Cardigan er et perfekt plagg på jobb, da man nemt kan ta den av og på alt etter temperatur.»

Ditt tips til kunder som ønsker å sprite opp den garderoben de har med få grep.

«En god måte at sprite opp garderoben på er å kjøpe nogle fine topper i noen fine sterke farger og mønstre. De kan kombineres med de sorte bukser og jeans de fleste har i garderoben, og med en fin dressjakke utenpå, kan man med sko, smykker og sminke dress opp og ned et antrekk til at både å brukes til hverdag, jobb og fest. Det er alltid en god ide å kjøpe klær som kan brukes på mange forskjellige måter og til forskjellige anledninger. For på den måten får man mest ut av sine køb.»

Sommeren er tiden for fest og sammenkomster. Har du noen tips til antrekk?

«Butikken bugner av kjoler i fine modeller, farger og mønstre. Her er det noget for enhver smag og enhver figur. Kjoler er perfekte til sommerens fester uansett og du bruker fine sko, sandaler eller joggesko til. I denne sesong har vi mange kjoler i kvaliteten lin og viskose som med sitt litt avslappede og luftige look passer perfekt til varme dager på stranden, i hagen eller til hagefester. Vi står klar til å finne den helt rette modellen til deg og den givne anledning.» 

Takk for praten Helle!


Kom gjerne innom oss i Bergen, eller en hvilken som helst Zavanna-butikk for å hente inspirasjon til vårens garderobe. Et par plagg er av og til nok for å «sprite opp» garderoben din. Velkommen skal du være!
 

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.