Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Slik styler du sommerkjolen

På sommerdager er det behagelig å gå i lette materialer. Samtidig ønsker man gjerne å se fresh ut. Sommerkjolen er et av de unike plaggene som krysser begge boksene, og kan brukes til hverdag, fest eller til en finere middag. Les våre tips til hvordan du kan style det allsidige plagget opp eller ned.

Style ned sommerkjolen til hverdagsbruk

Style ned sommerkjolen med et par lyse sneakers eller lette sandaler, og kombiner med en romslig veske med plass til alt du trenger. Et godt tips er å ha en kort sykkelshorts under kjolen. Da trenger du ikke bekymre deg for kraftige vindkast, eller såre lår etter lange dager.

Vår Miranda har nydelige blondedetaljer, med et fint fall og knytebelte i midjen sånn at du kan justere lengden slik du vil. Veronika er også en av våre favoritter, i et vevet materiale med behagelig strikk i midjen og ermene.

Style opp sommerkjolen til en finere middag og fest

Sommerkjolen gjør seg godt alene, men kan enkelt styles opp dersom du vil tilføre det lille ekstra. Kombiner sommerkjolen med elegante øredobber og smykker, og en clutchveske i matchende farger for en komplett look.

Viktoria og Virginia er flotte basiskjoler du kan style opp når du skal på en finere middag, eller fest. Begge variantene har et behagelig bomullsmateriale, som faller fint på kroppen.

Tilføy en jakke på de kalde kveldene

Kjølige sommerkvelder er ikke et ukjent fenomen i Norge. Når solsteken har forsvunnet bak skyene, og det kjølner til, er det godt å ha noe varmt rundt skuldrene. Jeansjakken er en klassiker, og gir antrekket et avslappet og stilfullt uttrykk. Vi elsker spesielt den kortere varianten med flatterende innsving rundt midjen, i en lun blåfarge som komplimenterer de lyse sommerfargene.

Hvis du ønsker et lettere alternativ kan du også kle deg i en strikket cardigan. Cardiganen gir ordentlige sommervibber, og er et flott tilskudd til kjolen på kjølige kvelder. Sjekk ut Francine cardigan som fås i aprikos, blå eller off white.

Utforsk friske mønstre

Sommeren er årstiden for friske farger og delikate blomstermønstre. Sommerkjolene våre fås i mange varianter, der du kan velge blant store eller små blomster i alle regnbuens farger.

Av og til ønsker man likevel å dempe uttrykket til mønsteret. Da kan man enkelt kombinere kjolene med jakker og tilbehør i nøytrale farger, som lar kjolen være blikkfanget.

Se vårt store utvalg av kjoler her.

Finn din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.