Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Slik styler du sommerkjolen

Slik styler du sommerkjolen

På sommerdager er det behagelig å gå i lette materialer. Samtidig ønsker man gjerne å se fresh ut. Sommerkjolen er et av de unike plaggene som krysser begge boksene, og kan brukes til hverdag, fest eller til en finere middag. Les våre tips til hvordan du kan style det allsidige plagget opp eller ned.

Style ned sommerkjolen til hverdagsbruk

Style ned sommerkjolen med et par lyse sneakers eller lette sandaler, og kombiner med en romslig veske med plass til alt du trenger. Et godt tips er å ha en kort sykkelshorts under kjolen. Da trenger du ikke bekymre deg for kraftige vindkast, eller såre lår etter lange dager.

Vår kjole Veronika i 100% viskose har et søtt blomstermønster med fine detaljer. Elastikk i livet og med vidde i skjørtet og fint fall.  En fin modell som er godt likt.  

Style opp sommerkjolen til en finere middag og fest

Sommerkjolen gjør seg godt alene, men kan enkelt styles opp dersom du vil tilføre det lille ekstra. Kombiner sommerkjolen med elegante øredobber og smykker, og en clutchveske i matchende farger for en komplett look.

Vikki kjole er ypperlig når du skal på en finere middag, eller fest. Den er i en lett kvalitet med delikat mønster og dekorative kapper. Den er ypperlig å ha med på reise da den er i polyester og krøller minimalt.  For kjølige dager og kvelder kan du enkelt style den opp med en blazer.  

Vikki kommer i to farger, korall som avbildet og i en blå kombinasjon.

Tilføy en jakke på de kalde kveldene

Kjølige sommerkvelder er ikke et ukjent fenomen. Når solsteken har forsvunnet bak skyene, og det kjølner til, er det godt å ha noe varmt rundt skuldrene. En strikket cardigan er en klassiker, og gir antrekket et avslappet og stilfullt uttrykk. Vi har flere modeller å velge mellom, og mange farger. 

Utforsk friske mønstre

Sommeren er årstiden for friske farger og delikate blomstermønstre. Sommerkjolene våre fås i mange varianter, der du kan velge blant store eller små blomster i alle regnbuens farger.

Av og til ønsker man likevel å dempe uttrykket til mønsteret. Da kan man enkelt kombinere kjolene med jakker og tilbehør i nøytrale farger, som lar kjolen være blikkfanget.

Se vårt store utvalg av kjoler her.

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Se vårt store utvalg av kjoler her.

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.