Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Vårens nyheter hos Zavanna på Torgkvartalet

Er du av dem som handler hos Zavanna på Torgkvartalet kjenner du sikkert igjen Kristin.

Her er Kristin avbildet med Mille kjole.

Kristin er vår butikksjef i Stjørdal. Hun har jobbet hos oss i mange år og er dreven på alt som har med klær, farger, mote, og ikke minst kundeservice å gjøre. Her er du hjertelig velkommen enten du er på en kikkerunde eller er på jakt etter noe nytt til garderoben din.
Her kan du lese hva Kristin selv sier om butikken vår i Stjørdal:

Hva liker du best med å jobbe hos Zavanna i Torgkvartalet?

Det må være alle de flotte kundene våre, og et godt samhold blant alle ansatte i butikken og på senteret.

Nå går vi en ny sesong i møte og du har allerede fått inn mye nytt i butikken.  Har du rukket å finne deg en favorittfarge?

Det er umulig å velge bare en farge, da jeg liker mange av årets farger. Jeg tror jammen aprikos og pink deler førsteplassen. 

Hvilken buksemodell selger du mest av og hvorfor?

Vi har et stort utvalg av populære buksemodeller, og det er ikke bare en som peker seg spesielt ut her hos oss.  Siri, Nova, Norna og Ninni er alle populære modeller, da de er så komfortable og har god passform. Alle våre bukser er komfortable å ha på, og har fine detaljer.  Det er ofte fargen eller vasken som avgjør hvilken modell kundene velger. Vi har ulike benlengder på de aller fleste modellene, og det setter mange pris på.

Hva er ditt favorittantrekk på jobb?

Mitt favorittantrekk er Nicola viddebukse og Siri bootleg. De er veldig komfortable samtidig som de gir et kult uttrykk, og passer til alt fra strikkegenser til dressjakke. Jeg liker antrekk som jeg enkelt kan lage nye uttrykk med, bare ved å gjøre enkle grep. 

Ditt beste stylingtips?

For å tilføre litt variasjon til antrekket, så putt litt av overdelen ned i buksen- det gir en mer avslappet og kul stil. Brett eller rull opp ermene – det gjør antrekket nettere. 

Har du noen tips til kunder som vi ha komfortable klær samtidig som de vil være «kledd»?

Bruk gjerne en bluse under genseren og du blir med «kledd» med en gang. Varier med sko, støvletter og tilbehør.  Ofte er det tilbehøret som setter prikken over i’en.

Hva tror du kundene setter pris på hos Zavanna?

God service og gode passformer på klærne. Hos oss er du velkommen innom, også om du bare vil kikke litt. Vi får så mange gode tilbakemeldinger, og da blir vi så glade, og det gjør hverdagen trivelig for oss i butikken.

Har du noen tips til kunder som vil piffe opp garderoben sin med noen få nye plagg?

Da anbefaler jeg at du kjøper deg noen få plagg i sesongens sterke trendfarger.
Det skal ikke så mye til for å gjøre et antrekk mer spennende og gi det et nytt uttrykk. Denne blusen er et godt eksempel på det. Bruk den til jeans til hverdags, og ønsker du å pynte deg skifter du ut jeansen med en sort bukse eller et skjørt

Her viser Kristin fram Heather bluse i vårens farger.

Kom gjerne innom oss på Torgkvartalet, eller en hvilken som helst Zavanna-butikk for å hente inspirasjon til vårens garderobe. Et par plagg er av og til nok for å sprite opp garderoben din. Velkommen skal du være!

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.