Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Klestips fra Karine på Zavanna Borg

Er du av dem som handler hos Zavanna på Amfi Borg i Sarpsborg kjenner du sikkert igjen Karine.  Hun jobber som butikksjef og har lang erfaring med å sette sammen antrekk og finne plagg kundene trives med. «Vi har mange faste kunder» sier Karine og det er gøy å finne fram klær som faller i smak – enten det er valg av farger eller finne kledelige plagg til våre ulike kropper. Karine er glad i å pynte seg, og bruker gjerne skjørt eller kjole på jobb.  På jobb er hun nødt til å være praktisk og bruker gode joggesko også til penere antrekk.  «Skal jeg møte noen venninner etter jobb, skifter jeg til et par støvletter, og jeg føler med straks mer pyntet» sier Karine. Karine synes variasjon av sko og støvletter er en smart måte å gi et antrekk flere uttrykk på. 

Har du tips til kunder som ønsker å pynte seg til en spesiell anledning?

Vi har et stort utvalg av klær til hverdags og fest så det blir vanskelig å finne et antrekk som peker seg ut, men jeg har allikevel tatt ut dette antrekket som min favoritt i disse dager.

Samrine topp  |  Elise bukse  |  Liz blazer

Jeg elsker puffermer og små feminine detaljer. Jeg liker også klær som har struktur i stoffet – det gir mer liv i antrekket og passformen blir mer flatterende. Blazere er virkelig tilbake, og er et perfekt plagg til de fleste anledninger. Jeg bruker blazere for å skape forskjellige uttrykk. Til hverdags pynter jeg opp jeans og genser med en blazer. Bruker jeg feminine overdeler og kjoler gir jeg antrekket et røffere utseende med den samme blazeren. 

Mitt motto er at det er viktig å pynte seg litt hver dag!  

Kom gjerne innom oss på Amfi Borg, eller en hvilken som helst Zavanna-butikk for å hente inspirasjon, enten det er for å kikke litt, piffe opp et antrekk med et nytt plagg, eller du vil ha hjelp til hele antrekk. Velkommen skal du være! 

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.