Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Kjole både til jobb, hverdag og fest – ulik styling av samme kjole

Kjolen er det perfekte plagget for deg som ønsker å være komfortabel og stilfull ved enhver anledning. Legg til forskjellig tilbehør, og pynt den samme kjolen opp og ned til både jobb, hverdag og fest.

Cardigan og sneakers til sommerkjolen

Sommerkjolen trenger ikke å henge i skapet om høsten. Kombiner din favoritt med en cardigan eller genser, og frisk opp kontoret med en jobbkjole i freshe farger. Legg til nøytrale sneakers, og få et allsidig jobbantrekk som du kan bruke igjen og igjen. 

Vår kjole Verity lar deg forlenge sommeren litt ekstra med sitt flotte blomstermønster, bare du tar på deg et varmere plagg over skuldrene.

Boots og skinnjakke til jobbkjolen

Til hverdags er støvletter og boots et trendy alternativ til sneakers, og en god match til lange, så vel som korte kjoler. Kraftige såler skaper en fin kontrast til kjolen, og et røft uttrykk som du kan style ned med strømpebukser og en skinnjakke. 

Style med vår Maine – en tidløs variant i myk og deilig kvalitet - for det perfekte antrekket både på jobb og til hverdags. Når det blir litt kaldere kan du bruke skjerf og kanskje en strikket cardigan som en del av stylingen.

Komplementer alle kjoler med smykker

Til fest er kjolen flott å bruke alene. Dersom du ønsker en jakke for å holde deg varm, er en blazer eller kåpe et stilig alternativ. Komplementer med minimalistiske smykker og hæler i valgfri høyde, for et sammensatt og smakfullt antrekk.

Vår kjole Mina lar deg bruke dine favorittsmykker med sin åpne v-hals, og finnes i et utvalg av flotte mønstre i ulike farger. Dersom du foretrekker halvlange kjoler er Vibeke et flott alternativ.

Finn mer inspirasjon for ditt neste antrekk

Blant våre stilguider kan du finne enda flere tips og ideer til hvordan du kan style både jobbkjoler, hverdagstøy, og festantrekk. Meld deg på vårt nyhetsbrev og la deg inspirere!

Se vårt store utvalg av dameklær.

Finn din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.