Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Julegavetips fra Helle Alexandra

Er du av dem som handler hos Zavanna på Amfi Narvik kjenner du sikkert igjen Helle Alexandra.

Helle Alexandra er vår butikksjef i Narvik. Hun har bare jobbet hos oss i et drøyt år, men har lang erfaring fra klesbransjen. Det er ingen tvil om at Helle Alexandra er flink til å sette sammen farger og antrekk, og hjelper mer enn gjerne til om du kommer på besøk.

Her kan du lese hva Helle Alexandra selv sier om butikken vår i Narvik: 

Hva liker du best med å jobbe hos Zavanna på AMFI Narvik?

Zavanna Amfi Narvik er en fantastisk fin butikk. Vi har så mange koselige kunder innom hver eneste dag, og det gjør at jeg gleder meg hver morgen til å gå på jobb. I tillegg har jeg verdens beste kollegaer og da blir dagen lekende lett! Ingen dager er like, og det er jeg så glad for! 

Hva er dine favorittplagg for denne sesongen?

Mirabel kjolen er bare helt nydelig! Alle som prøver den, går ut herifra med sin egen. Selv har jeg forelsket meg i den, og føler meg så fin hver gang jeg har den på!  Rose jakken er også et «must have»! Jeg bruker den selv både på jobb, og hvis jeg skal pynte meg litt.  Style den opp og ned ut ifra anledning. Den er så fin, og virkelig prikken over i’en som hever ett hvert antrekk.  Det er så praktisk med plagg som jeg kan bruke til mange anledninger. Blazeren vår i kobolt og cerise er også noe jeg har forelsket meg i, siden jeg elsker å gå i dressjakker og har gjort det så lenge jeg kan huske. Jeg føler meg alltid litt mer kledd i en blazer.

Har du noen favorittfarge?

Jeg liker farger, men må jeg velge bare en farge er favoritten lavendel akkurat nå.

Favorittantrekk om du skal møte noen venninner til en middag?

Jeg er jo veldig glad i å pynte meg både på jobb og ellers, og bruker Ninni PU buksen mye, og føler meg så stilig i den. Den en nok mitt “go to” plagg når jeg er med venninner. Gjerne med Octavia bluse og Rose jakken. Så liker jeg selvsagt et stilig smykke og noen kule boots til for å røffe det litt opp.

Ditt beste stylingtips?

Ikke vær redd for å prøve noe nytt. Bootcut bukser, lange jakker som går til midt på leggen, eller farger som kanskje er utenfor komfortsonen. Som regel blir man positivt overasket!  Lag på lag er også midt i blinken, og særlig i den sesongen som vi er i nå! Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige teksturer i plaggene. Prøv deg fram og finn det som passer for deg.

Ditt beste julegavetips fra Zavanna?

Mitt beste julegavetips kommer jo selvsagt litt an på hvem gaven er til. Men jeg tror vi damer er dårlige på å kjøpe litt pyntede bluser. Vi er så fokuserte på å kjøpe den beste gaven til alle andre, så jeg tenker at de man kjøper gave til også hadde trengt en fin bluse. Alle trenger nok noe i gave som en kan føle seg fin i. Denne blusen med et tilhørende skjerf kanskje? Hvis dette ikke er et alternativ så er en lun kosedress eller en deilig pysj alltid noe de fleste blir glade og har bruk for!  

Kom gjerne innom oss på Amfi Narvik, eller en hvilken som helst Zavanna-butikk for å hente inspirasjon.  Enten du er på jakt etter en julegave eller noe til deg selv.  Velkommen skal du være! 

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.