Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Jeansguide: Hvordan finne din perfekte jeans

Denne hendige jeansguiden hjelper deg med å velge din favorittjeans blant de ulike typene og fasongene som finnes.

Jeans er en mote- og stilvelsignelse som er kommet for å bli – et mer allsidig plagg finnes ikke! Både komfortabelt og unektelig stilig, jeans er elsket av alle. Med tiden, har de gjennomgått forandringer og justeringer, og en lang rekke ulike typer jeans har funnet sin plass iblant oss.

Fra skinny jeans til bootcut og slengbukser og alt imellom, har denim sett det meste. Utover de vanlige blå og sorte nyansene, har også et bredt spekter av andre farger og vasker vært eksperimentert med.

Viktigheten av et godt par med jeans kan ikke undervurderes. Derfor vil vi, i vår jeansguide, gjøre deg kjent med de ulike typene og fasongene som er tilgjengelige, slik at du kan finne den som passer perfekt til din kropp og garderobe.

Les også: Vår store bukseguide for dame

Populære jeans-typer for din kroppstype

Skinny jeans

Vi elsker skinny jeans for deres universelle stil og bruk – alle kan bruke dem. Stol på oss, uansett hvilken kroppstype du har, kan du også føle deg stilig og komfortabel i skinny jeans. Du trenger bare finne passformen som er riktig for deg. 

Med god stretch som fremhever formene dine, er de et nøkkelplagg i garderoben. Den smale silhuetten passer med en mengde ulike klesstiler, og kan brukes til både jobb og fritid – og ingen annen jeans ser bedre ut i et par med høye støvler.

Se våre skinny jeans

Straight leg jeans

Jeans med rette ben er sannsynligvis det mest essensielle paret med jeans i samlingen din. Den rette fasongen fra hoftene og ned er behagelig, passer de fleste kroppstyper, og gir en clean silhuett. Straight leg jeans er en ekte klassiker. De er tidløse og sjeldent truffet av trender – enda et nøkkelplagg.

Se våre straigt leg jeans

Bootcut jeans

Bootcut jeans har en subtil sleng i ankelåpningen, som ser kjempebra ut sammen med – ja, du gjettet riktig – boots. Denne typen jeans passer gjerne godt for deg med fyldigere former, siden den videre leggen balanserer bredere hofter.

Ikke alle bootcut jeans er like. Vidden i benåpningen kan variere dramatisk fra ekstremt ryddig og tradisjonell til overdådige slengbukser. Her er det rom for å eksperimentere!

Cropped jeans

Cropped jeans kommer i ulike typer og fasonger, da de først og fremst er kjennetegnet ved at lengden på beina er kortere enn vanlig, og stopper på leggen over ankelen. Noen ganger kalles de også Mom jeans og man ser dem ofte med høyt liv. Bruk cropped jeans med hæler for å vise frem skoene dine og gi looken et løft.

Se våre jeans med høyt liv

Se vårt store utvalg av dameklær.

Finn din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.