Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Hvordan style vide bukser med høyt liv

Som et kjært blaff fra 70-tallet, er vide bukser med høyt liv en av vårsesongens store trender. Høyden på livet gir ekstra komfort og sitter flott på alle fasonger og størrelser. Her er våre tips til hvordan du kan style et flott antrekk fra Zavanna.

Hvis du ønsker en stram silhuett, kan du gi buksen et løft ved å style den med en tettsittende overdel, som vår Arissa genser. For mer komfort og bevegelse, er Hege, en løs og ledig bluse også et godt alternativ. Sett prikken over i'en med et par hæler, og avslutt antrekket med en stilig innejakke i en fin farge.

Smak av vår og sommer med Siri cropped jeans

Jeans hører våren til. Når det blir varmere i været, er vår populære Siri-Jeans et godt valg av bekledning. Dette er en 5-lommers jeansmodell med høyt liv og god stretch. Den passer til alle anledninger, her står det kun på hvilket tilbehør du velger. Benlengden er beskåret til leggen, og med en tøff råkant nederst som gir et bohemsk uttrykk. Ved å velge tettsittende overdeler, som Stacy holder du den lekre og fargerike buksen i sentrum.
For å fremheve høyden på bukselivet, kan du bruke et flettet midjebelte eller et tynt skjerf som markerer midjen.

Tøff hverdagsbukse med god stretch

En av de gode fordelene med bukser som er høye på livet og innehar stretch, er at de former seg godt etter kroppen og dens bevegelser. Vår Cassie bukse er for mange en hverdagsfavoritt med sitt kule uttrykk og god komfort. Denne modellen har 5 lommer og kule vide ben med ankellengde. 
For et sporty uttrykk, bruk stilige sneakers, og velg en overdel som går ton i ton med buksen. En slik kombinasjon er en av vårens store trender. Blanca topp er en ensfarget og behagelig bomullstopp som passer perfekt til Casssie bukse. Toppen kommer i mange ulike farger, og du finner garantert en match med buksen din. Hvis du foretrekker ¾ erm, er Sofie topp en myk og deilig genser som spiller på lag med Cassie bukse.
 

Se vårt store utvalg av dameklær.

Finn din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.