Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Hvordan style vide bukser med høyt liv

Som et kjært blaff fra 70-tallet, er vide bukser med høyt liv en av vårsesongens store trender. Høyden på livet gir ekstra komfort og sitter flott på alle fasonger og størrelser. Her er våre tips til hvordan du kan style et flott antrekk fra Zavanna.

Hvis du ønsker en stram silhuett, kan du gi buksen et løft ved å style den med en tettsittende basic T-skjorte. For mer komfort og bevegelse, er en bluse eller topp et godt alternativ. Her vist med Beata topp. Sett prikken over i'en med et par hæler, og avslutt antrekket med en stilig blazer.

En av de gode fordelene med bukser som er høye på livet og innehar stretch, er at de former seg godt etter kroppen og dens bevegelser.  
For et sporty uttrykk, bruk stilige sneakers og din favoritt-topp, det være seg en mønstret T-skjorte, eller en bluse med eller uten mønster.  Her er det bare smak og behag som gjelder.

Smak av vår og sommer med lyse bukser

Vide lyse bukser hører våren til.  Når det blir varmere i været, er vår populære Siri bootleg bukse et godt valg av bekledning. Dette er en 5-lommers jeansmodell med høyt liv og god stretch. Den passer til alle anledninger, her står det kun på hvilket tilbehør du velger.  Ved å velge en genser får du en avslappende look som er ypperlig både til jobb og fritid. Bytt gjerne ut genseren med en bluse eller topp om du ønsker det.

For å fremheve høyden på bukselivet, kan du bruke et flettet midjebelte eller et tynt skjerf som markerer midjen. 

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.