Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Topper og bluser til alle antrekk – hele året!

En bluse eller pen topp kan oppgradere hele antrekket ved å gå fra hverdagslig til pyntet på et blunk. Både hver for seg og sammen, kan disse plaggene brukes hele året. Les våre tips til bruk av topper og bluser her.

Kle deg i bluse, sommer som vinter

En bluse er det perfekte baseplagget i enhver garderobe. Den kan bæres på mange måter; alene, med en blazer eller lag-på-lag med en topp under. Blusen er kjent for å gi et “penere” uttrykk til antrekket, og er praktisk på jobb, i sosiale sammenhenger og når du har lyst til å pynte deg litt, men ikke gjøre uttrykket for stivpyntet. Her er eksempler på når en bluse er det riktige valget.

Når du vil ha det pent og classy

Olea bluse er en lekker og form-flatterende bluse i viskose. Den har populære puffermer med praktisk elastisk avslutning, og sitter flott på. Med en pen bukse blir kombinasjonen med Olea et stilig antrekk! Hvis du ønsker et klassisk uttrykk, anbefaler vi Olava skjorte i blå eller Olava skjorte i hvit. Dette er bluser med krage og knappestolpe som gjør antrekket litt mer formelt med en dressbukse, eller pent med en jeans.

Når du vil ha det praktisk

Noen bluser må strykes for å se pene ut, men hvis du velger bluse i riktig stoff, slipper du å tenke på krøllete overflater. Sophia bluse er en av våre praktiske favoritter! Blusen er trikotert og kommer i forskjellige farger med skjortekrage og god stretch.

Når du vil være hverdagspyntet

Helmine bluse er en nydelig mønstret bluse som passer perfekt til hverdagsantrekket. Blusen kan minne om en genser med sin ledige passfasong og runde hals, men er et pent, lett og ledig bluseplagg. Hazel bluse har flatterende passform og sprekt mønster, mens Helga Bluse er en myk og god vevet viskosebluse med striper. Alle gode valg for et fint, men avslappet hverdagsantrekk.

En bluse kan ofte bli tenkt på som et vår- og sommerplagg, og velges derfor bort av mange når det kjølige været kommer. For å best utnytte garderoben din gjennom hele året, kan bluser enkelt gjøres helårsvennlige med små, enkle triks:

Topp – et allsidig klesplagg du må ha i garderoben

Topper kan virke hakket mindre formelt enn en bluse. Mange typer topper er lettstelte, og har en god mengde stretch i stoffet som føles komfortabelt på kroppen. Topper kan allikevel være pene og fine sammen med et lekkert skjørt eller en stilig bukse. Hos Zavanna har vi et kjempestort utvalg i flotte topper til ulike anledninger. Her er noen av våre favoritter:

Hvis du liker fresht og fargerikt

Farger hele året, ja, takk! Kle deg i glade farger som gjør antrekket ditt til et blikkfang når høsten sniker seg på. Ta en nærmere titt på Bernice topp – en deilig miks av røde toner i et nydelig mønster, eller Benta topp – en kundefavoritt med nydelige, rosa sjatteringer i mønsteret. Brie topp er et lyspunkt i et hverdagsantrekk, og kommer i en behagelig ribstruktur.

Stilig og tøft

Hvis du liker kombinasjonen av skjorte og genser, er Siggen topp en av våre kuleste modeller. Det samme gjelder Serafina topp som kommer i mange nydelige høstfarger. Disse toppene gir deg en tøff 2-i-1 effekt. Hvis du liker kule mønster, blir antrekket litt “rocka” med stilige Sonja topp.

Hverdagsfavoritter uten mønster

En topp er på likhet med en genser, et naturlig valg når man skal kle seg i hverdagsantrekket. Hvis du liker farger, anbefaler vi Sofie topp – en topp som kommer i mange farger, med trekvart arm og behagelig passform. Eller Briella topp – hun er laget i viskose, og har kort ranglarerm. Hvis du liker en tykkere topp, er Brite topp et riktig valg - her kan du velge mellom mørk blå, grønn eller plomme-farget modell.

Kom gjerne innom en av våre butikker hvis du ønsker hjelp til å finne din perfekte topp eller bluse – vi hjelper deg mer enn gjerne!

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.