Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Slik kler du deg stilig - lag på lag

Både inne- og utetemperaturer kan variere i den årstiden vi går inn i nå. Og så er vi gjerne alle forskjellige; noen av oss fryser lett, andre kan gå i lettere plagg gjennom hele året. Uansett hva du gjør, skal det ikke skorte på stilen. Her er våre tips til hvordan du kler deg stilig med lag på lag av tøy.

Start med gode innertrøyer

Underlaget teller alltid! Det er ikke alltid det hjelper å kle seg lag på lag hvis man er kledd innerst med et materiale som ikke holder på varmen. Prøv derfor alltid å kjøpe undertrøyer i ull. Disse kan du fint ha under bluser og andre overplagg.

Vår mest allsidige topp i merinoullblanding er Sol Topp. Denne toppen er formet som en tynn t-skjorte, og har en fin, rund halskant. Den finnes både i hvit og sort, slik at du kan bruke den under ulike typer bluser. For en ermløs variant, er Sana topp et godt valg. Hvis du foretrekker lange ermer, må du se Serina - denne kan brukes som en tynnere genser under både blazer, cardigans og en vest.

Se også: Jakker og kåper - sesongens flotteste utvalg 

En varm cardigan hjelper når det blir kjølig

Litt kald og frossen på kveldstid? Sørg for at du har et godt utvalg med cardigans i garderoben din. En cardigan kan du ha i en kort modell som  for eksempel deilige Fryd - en myk cardigan i ullblanding, og i en fantastisk blåfarge eller Fatima med merinoll. Hvis du foretrekker å bruke kjoler, er det flott med en lengre modell av en cardigan - sjekk ut Azora med glidelås eller nydelige Fabiana med åpen front.

Blazer - den evige moteklassikeren til alle anledninger

Med en blazerjakke kan du ikke trå feil. Garderobeklassikeren kan gjøre et hvert antrekk flott; enten du går for kjole, skjørt, jeans eller vanlige bukser. Den er også bruksvennlig som “innejakke” hvis man ønsker å være mer kledd. Bruk en topp eller genser i merinoull under dressjakken for god varme innenfra. Hos oss finner du mange ulike modeller i forskjellig fasong og tykkelse, blant annet Runa blazer som kommer i 4 forskjellige farger. Jakken er myk og behagelig. Liz blazer har et litt mer formelt uttrykk med sin enkeltspente front, vevet stoff  og den er i tillegg helforet.. Jakken har stretch, og er komfortabel i bruk.

Prikken over i’en – skjerf i halsen

Et skjerf er allsidigheten selv. Plagget fungerer både som varmende tilbehør og smykke -alt på en gang! Hos oss er utvalget i skjerf stort, og du finner garantert en modell, et mønster eller en farge som matcher resten av høstgarderoben din. Hva med et nydelig mønstret vinterskjerf i plomme, et lett og luftig tubeskjerf i vakkert blålig mønster, eller et mykt og godt skjerf i fine jordtoner?

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.