Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Høstens bukser og jeans fra Zavanna

Sommeren er over, og endelig kan vi kle oss i bukser og jeans igjen. Er du en høstelsker og klar for å oppdatere garderoben din med litt varmere og komfortable klær? Da må du se hva vi har å tilby deg!

Bukser  |  Jeans

Bukser  |  Jeans

Bukser og jeans som passer til mange former og fasonger

Hos Zavanna er vi stolte av å tilby et bredt bukseutvalg i ulike størrelser, modeller, farger og passform. Våre kunder er forskjellige, men de har alle én ting til felles: buksene skal være gode å ha på seg! Det er viktig å kunne leve i hverdagen med behagelige klær – ukomfortable plagg hører fortiden til.

Bukser  |  Jeans

Bukser  |  Jeans

Hverdagsbuksen – den som får deg komfortabelt gjennom dagen

Det er flere hverdager enn helgedager. Pass derfor på at du velger hverdagsbukser og jeans som gir deg godfølelsen og komforten du trenger gjennom dagens gjøremål og opplevelser. 

Vår stretchjeans, Julie, kommer med ekstra god stretch og rette ben. En drøm å ha på seg i hverdagen. Like gode er også Emilie og Elsy bootleg – jeans med elastisk linning. For en litt tøffere bukse med høyt liv og vide ben, sjekk ut Cassie – en utrolig stilig modell som piffer opp hverdagsantrekket.

Hvis du er aktiv på fritiden eller bare vil maksimere komforten, er cargo-buksene våre Nelda cargo og Carina utrolig gode å bevege seg i. Disse kommer i flere flotte farger, og er en oppgradering fra de ellers grå og sorte klassiske joggebuksene.

Stilige bukser – enkle grep for et flott antrekk

Hvis du har lyst til å la buksen være det stilige plagget i antrekket, kan du velge bukser som har det lille ekstra av detaljer, eller er laget av et materiale som skiller seg ut. 

Vår bukse, Ninni PU,  er en rocka modell som gir inntrykk av at du har på deg en skinnbukse. Den er laget i et behagelig og stretchy PU-materiale som holder seg godt og ser kult ut. Denne kan styles både med bluser og enkle topper for å oppnå ulike uttrykk. Norna-buksen har en dekorativ sidesøm, og blir rålekker sammen med et par stilige boots, støvletter eller pumps.

Siri – vår bestselger og kundefavoritt

Siri har høyt liv, normal passform rundt sete og lår, kommer i ulike kvaliteter, og alltid med god stretch. Komfort og passform er hovedfokus, og så er det smak og behag som avgjør hvilken kvalitet og farge du velger. Du kan velge mellom trange ben, rette ben eller sleng, og i ulike tekstilvarianter. Siri comfort stretch kommer i tre vasker av jeans: denim blå, sort og grå.

Hvis du foretrekker Siri i bomullsblanding, kan du velge mellom fire flotte farger fra høstpaletten: Mørk brun, mørk grønn, muldvarp og mørk plomme.

Finn og besøk oss i din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.