Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Velg myke og gode bukser med strikk i livet fra Zavanna

Hvem har sagt at bukser skal være ukomfortable? Hos Zavanna elsker vi klær som er fine og gode å ha på seg. Man skal nemlig ikke bli komfortabel med å være ukomfortabel! Livet er med andre ord best når man kan leve og bevege seg i de klær man investerer i, så velg med omhu! Her er våre tips til myke og deilige bukser med strikk i livet.

Bukser med strikk i livet har bare fordeler

Kroppen din fortjener bukser som føles gode å ha på seg. Borte er tiden hvor man må legge seg på gulvet og holde pusten for å kneppe igjen en knapp og dra opp glidelås. Her er noen av mange fordeler med å velge bukser med strikk i livet:

  • Buksen sitter på plass og sklir ikke ned når du går eller beveger deg
  • Du slipper å bruke belte
  • Buksen er komfortabel å både sitte, stå og bevege seg i
  • Buksen gir en fin silhuett og buksen blir ikke bulkete og klumpete under tettsittende kjoler eller overdeler.

Møt Nova - en rocka kundefavoritt i mange farger

Nova bukse er en kul modell med falske glidelåslommer foran og rette ben. Denne buksen kan styles med en rocka jakke, stilige støvletter eller boots. Den er myk og behagelig med 65% viskose, og har en fantastisk stretch. Vi i Zavanna vil helst ha en i hver farge!

Emilie - vår mest behagelige jeansbukse

Mye kan sies om jeans, og ofte blir jeans beskrevet som slitesterkt, men litt begrensende hva gjelder bevegelighet. Vi er derfor kjempeglade for å vise deg vår deilige, mye og svært komfortable jeansbukse, Emilie jeans. Dette er en bukse som passer perfekt for deg som ikke orker å kjenne hver eneste bevegelse du gjør når du har på deg en bukse. Emilie jeans finnes i en lekker mørk vask, og en lys variant som er perfekt når du ønsker å lysne opp garderobepaletten til vår og sommer.

Trendy og moteriktig i bootleg - hils på Elsy

Jeans med bootleg er et snitt og form som er flatterende på alle kroppsfasonger. De er enkle å style, og er en av årets store trender. Med en bootleg-jeans kan du bruke mange ulike skotøy, men stilen på antrekket blir ekstra flott hvis du velger en skotype med en hæl eller litt høyde. Da faller utsnittet på jeansen pent, og benlinjen blir også forlenget. Elsy jeans har høyt liv, strikk i livet og en herlig stretch og bevegelighet. Denne blir garantert din nye favoritt!

Se vårt store utvalg av dameklær.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Se vårt store utvalg av dameklær.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.