Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Perfekte bukser og jeans til din kropp!

Se vår store bukseguide for dame

En bukse med god passform er selve grunnsteinen i enhver garderobe. Både bukser og jeans kommer i utallige varianter og farger, og kan styles opp eller ned for å passe de fleste anledninger. Likevel kan det være vanskelig å finne en som passer perfekt. Finn den beste buksen for din kroppsform i vår bukseguide!

Lite er så anvendelig som en bukse med god passform. Likevel kan det være vanskelig å finne en som sitter perfekt. For eksempel kjenner du sikkert igjen følelsen av å se en fantastisk bukse på kleshengeren, som rett og slett ikke ser bra ut i prøverommet? For å gjøre det enklere å finne en bukse som du føler deg vel i, og som passer til din kroppsfasong, har vi laget denne bukseguiden. Vi har et godt utvalg av bukser og jeans med deilig stretch, og håper du vil finne en favorittmodell som passer akkurat deg. Alle våre modeller har fokus på komfort og passform, så uansett hvilken du velger kan du være trygg på at den er behagelig å ha på seg.

Moderat eller høyt liv?

Alle våre bukser og jeans har god høyde på livet, så om du velger en med moderat eller høyt liv er en smakssak. En bukse eller jeans med moderat eller høyt liv er en tidløs klassiker som passer alle kroppsfasonger. Som en bonus vil en bukse med moderat og høyt liv holde magen på plass, og den vil føles komfortabel.

Se vårt store utvalg av bukser og jeans!

Vår bestselger Siri får du i ulike kvaliteter, med rette eller smale ben, og i en rekke lekre farger. Siri-modellen . Alle har godt stretch og er en super modell til deg som har former.

Vår stilige bukse Norna, passer til deg som har slanke ben, samtidig som det er plass til mage og rumpe. Den kommer med smale ben, dekorative detaljer og leveres i mange farger og som jeans.

Smale, rette eller vide ben?

 

Bukser og jeans med smale ben har dominert motebildet de siste årene, og er også en fasong som kler de fleste. Denne kan du enkelt style opp eller ned, med en enkel topp og joggesko eller en fin bluse og tilbehør.

En bukse eller jeans med rette bein er klassikeren vi aller kjenner til, og som aldri går av moten. De rette benene har i tillegg en forlengende effekt på beina, og er perfekt for de som ønsker seg en lengre silhuett.

De siste årene har vide ben igjen gjort sitt innrykk, og i likhet med rette ben gir også vide varianter typisk et inntrykk av lengre ben. Til gjengjeld kan de vide bena få kroppen i sin helhet til å virke kortere.

Bootcut

Bootcut- eller bootlegjeans har en sleng i ankelåpningen, som ser kjempebra ut sammen med – ja, du gjettet riktig- boots. Denne type jeans passer gjerne godt for deg med fyldige former, siden den videre leggen balanserer bredere hofter. Ikke alle bootcut jeans er like. Vidden i benåpningen kan variere fra lite sleng til mye sleng. Vi har varianter med moderat sleng da det er populært hos våre kunder.

Detaljer som fremhever og forminsker

Spennende detaljer bidrar til å heve plagget og gi selv et «avslappet»-antrekk et stilsikkert preg. Vær likevel oppmerksom på at detaljer vil trekke fokuset mot seg, og dermed virke fremhevende. Det samme gjelder farger – mørke farger virker typisk forminskende, mens lyse farger og partier fremhever formene. Vi har et stort utvalg av bukser og jeans i en rekke ulike farger, og med lekre detaljer som glidelåslommer og dekorative sømmer som bidrar til å heve antrekket.

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.