Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Pakkeliste til strandferie – klærne du bør ha i bagasjen

Å reise til varmere strøk på sommeren er noe mange av oss gleder oss til hvert år. Vi ser fram mot deilige soldager på stranden med lyden av bølgeskvulp og sjølivet, og rett og slett nyte varmt og godt vær. Men hva skal du ta med deg? Vi har samlet våre beste tips til hvordan du bør pakke kofferten for en deilig strandferie.

 1. Sandra topp
  299,-
 2. Violette kjole
  499,-
 3. Pia shorts
  399,-
 4. Jasmin pirat
  349,-

Velg plagg av naturfiber for de varme dagene

I tillegg til badetøy, er det lurt å ha med seg plagg som er behagelige når solen steker. Lin, viskose og bomull er naturfiber som holder deg sval og komfortabel i høye temperaturer. Velg basic t-skjorter i ulike farger som et utgangspunkt for hverdagsantrekket. Ensfargede Sienna topp kommer i flere farger, og er en blanding av bomull og modal - et mykt og behagelig materiale som kan minne om silke. Hvis du foretrekker singletter, er Sanne singlet laget i samme materialer som Sienna. For de dagene hvor man trenger litt ekstra skydd fra solen, er vår tunika Ozora en av våre favoritter - den har både kjempefint snitt, og er laget av viskose og lin - kommer i hvit, sand og rød.

Behagelige skjørt og shorts som kan styles opp eller ned

Lange, men luftige skjørt er en smart investering i pakkelisten for strandferien. Et langt skjørt som Inez skjørt kan du enkelt ta av og på over badetøyet på stranden. Samtidig kan du bruke det til senere på kvelden hvis du skal pynte deg. Et kortere skjørt som Unice skjørt går til rett under kneet, og passer kjempefint sammen med Oddrun topp. Hvis du ønsker å begrense hvor mange skjørt du tar med, er denimskjørt som Izzy denimskjørt og Iben denimskjørt perfekte - disse kan styles opp og ned, enten du skal på stranden, eller til byen.

 1. Inez skjørt
  499,-
 2. Unica skjørt
  Tilbudspris 250,- Før 499,-
 3. Izzy denim skjørt
  499,-
 4. Iben denim skjørt
  599,-

Hvis du ser for deg aktive dager med spaserturer langs strandpromenaden, eller på turiststier, er shorts gode alternativ; prøv luftige Pia shorts som er laget av lin og viskose, eller Paula shorts med ekstra god stretch.

Kjoler fra morgen til kveld

Når du skal på strandferie, er en kjole svært praktisk og bruksvennlig. Ikke bare fordi det er behagelig med et plagg som sitter lett på kroppen, men også fordi en kjole veldig enkelt kan pyntes opp og ned med tilbehør, ulike typer sko eller en jakke. Villow kjole er en av våre favoritter - en myk bomullskjole med trendy pufferm. Hvis du liker søte blomstermønster, er Viktoria kjole og vakre Vendela kjole to nydelige og sommerlige tilskudd til garderoben.

Gode plagg for kjølige kvelder

Og glem for all del ikke at selv i varme land med sommerstrender, kan kveldsbrisen bli kjølig mot varm sommerhud som har vært i sol hele dagen. Så ta med deg noe lett du kan drapere over skuldrene som delikate Aria genser eller Francine cardigan som er laget i 100% bomull.

Kom gjerne innom en av våre butikker hvis du ønsker hjelp til å finne din neste sommergarderobe - vi hjelper deg mer enn gjerne!
God tur!

Se vårt store utvalg av dameklær.

Finn din Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.