Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Pakkelister til sommerferien – gode tips til ulike ferieturer

Å pakke kofferten til ferietur er en kunst; Du vil pakke lett og ledig, men samtidig være sikker på at du har med deg nok klær og nødvendigheter til alle feriens anledninger. Her er våre tips til hvilke ferieantrekk du bør ha på pakkelisten til sommerferien.

Byferien - kultur og opplevelser

Skal du på oppdagelsesferd i en ny by i sommer? Sørg for at du pakker med deg praktiske, og komfortable - men fine antrekk og plagg som gjør ferien behagelig. Å besøke byer kan ofte føre med seg mye gåing og bevegelse, sørg derfor at du velger jeans og penbukser som kan styles opp og ned med ulike luftige skjorter og bluser.

For deilige midt på dagen-lunsjavtaler og sene middagsopplevelser, er kjoler det ultimate plagget å ta med seg på en byferie. En kjole kan du bruke like greit på dagen som på kvelden - enten du ønsker ensfargede kjoler eller mønstrete varianter. Finn frem enkle smykker og sjal som kan tilføre farge eller eleganse, og som enkelt lar seg kombinere med det du har pakket. Og ikke glem gode sko! 

Strandferie - bølgeskvulp, havbris og deilige soldager

Mange lengter hele året etter reise til varmere strøk, og sommerferien er høysesong for utfart for kalde nordmenn. Nyt duften av solkrem, varme dager og havbris i klær laget av naturfiber. Plagg laget av viskose, bomull og lin er et “must” i kofferten når du skal til varmere strøk. Velg deg gjerne ut topper og shorts i nøytrale farger, eller som passer med hverandre. Ta også med deg behagelige skjørt som kan brukes både på stranden, og til middag senere på kvelden. Glem for all del ikke badetøyet, og pakk med deg gode sandaler som er enkle å smette på seg etter en tur i vannet.

Det kan være fristende å legge igjen alt av “varme klær” hjemme, men husk at varme land også kan ha kjølige kvelder. Hvis du i tillegg har vært i solen hele dagen, vil varm sommerhud lett kjenne et dropp i temperaturen når solen går ned. Ta derfor også med deg en myk og deilig cardigan i nøytrale farger - dette vil passe til det meste av antrekkene du har pakket med deg.

Gode basisplagg er nøkkelen til stilige og komfortable ferieantrekk uansett hvor du skal feriere

Uansett om du skal tilbringe ferien på hytta, campingplassen eller hjemme, er det allikevel viktig at du kler deg behagelig og godt. Ferie er til for å nytes, og da legger vi fra oss stramme snitt og ukomfortable stoffer. Ta med deg en behagelig tunika, eller en t-skjorte i gode stoffblandinger. Disse kan du matche med en god og behagelig tights. Det er også lov å hoppe inn i koseplagg når dagen er omme - nyt feriedagene til det ytterste. 

Husk også å pakke med deg solbriller og caps eller solhatt. I tillegg til en liten veske eller rumpetaske.

God sommerferie!

Se vårt store utvalg av dameklær.

Finn din Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.