Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Pakkeliste til byferie – klærne du bør ha i bagasjen

Hvor du skal reise, og hva du skal oppleve påvirker pakkelisten for ditt neste by-eventyr. Skal du se severdigheter, eller oppleve uteliv? Kanskje du skal shoppe litt, og nyte sene kvelder med god mat og drikke? Nøkkelen for en behagelig tilværelse på byferie er praktiske plagg som kan styles på mange måter for å få variasjon i antrekkene. Vi har tipsene!

Bluser gir deg variasjon, og samtidig lett koffert

I byen kan temperaturene variere fra hete solstekende dager, til svale kvelder med sommerbris. Det finnes ikke et mer perfekt plagg å pakke med seg da, enn ulike varianter av flotte bluser. Hilma Bluse er en lekker bluse i viskose som både dekker deg til hvis brisen er litt for kald, og samtidig er luftig nok til å kjøle deg på varme dager. Hvis du elsker de svært trendy og flatterende trompetermene, bør du skaffe deg Hege Bluse i alle tre farger; rosa, blå og grønn. Hvis du liker korte ermer, er nydelige Odessa bluse og Olympia bluse i delikate sommerfarger et godt valg.

Jeans og penbukser trenger du ikke mange av

Bluser er lette å pakke med seg, men bukser kan gjerne ofte ta litt større plass. Da er det greit å velge seg noen få benplagg som kan styles opp og ned med ulike overdeler. 
For behagelig sight-seeing og shopping, passer Candy Capri i kofferten; luftig og deilig bukse i viskose. Siri capri bengalin bukse kommer i tre farger og er en capri-bukse som har god stretch, men samtidig er semipyntet- perfekt for både dag og kveld med sandaler eller hæler. Hvis du foretrekker lange ben, er vår Siri basic comfort stretch jeans en favoritt med høyt liv og god stretch. 

Kjolefin, uansett anledning på byferie

På ferie koser vi oss gjerne litt ekstra med god mat og drikke. Da er det fint å pynte seg litt ekstra, enten du skal på en fin lunsj, eller en spennende middag på kvelden. Ta med deg herlige, og fargesprudlende Veronika kjole på tur - denne vil du føle deg fresh i! Mandy kjole er en nydelig lang kjole som du er komfortabel og fin i hele dagen. Hvis du elsker blonder, er Miranda i en fantastisk farge en kjole du må klikke hjem.

Ikke glem penjakken og cardigan

Hvis jakken passer til både kjoler, skjørt og ulike typer bukser, er det en god jakke! Sjekk ut vår fantastiske Louisa jakke - en jakke med nydelig fasong og fine detaljer. Denne kan du bruke både på dagtid og kveldstid, og er en blanding av lin og bomull. Hvis byen du skal reise til er av det varmere slaget, holder det ofte å knyte en fin cardigan over skuldrene på kveldstid. Fia Cardigan har fin ribbestrikk ved ermet - dette gir en stilig look. Hvis du vil ha litt farger og struktur på cardigangen, må du se Francine i en herlig aprikosfarge.

Kom gjerne innom en av våre butikker hvis du ønsker hjelp til å finne din neste sommergarderobe - vi hjelper deg mer enn gjerne!
God tur!
 

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.