Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Vårens jakker hos Zavanna

Våren er her og hva er bedre enn å henge bort boblejakken og ta på seg en lett vårjakke? Zavanna har et godt utvalg av jakker til ulike formål. En jakke kan være prikken over i’en for å gjøre antrekket komplett. Vi har tynne lette jakker med praktiske detaljer, som er like fine til turbruk som en svipptur til byen.

Darcie kommer i to farger, korall som på bildet og i en lekker mørk grønnfarge.

For litt kjøligere dager har vi denne jakken med lett vattering som er like fin til bukser, skjørt eller utenpå din hverdagskjole.

Doria kommer i denne delikate sandfargen.

Liker du en litt røffere stil kan vi anbefale jeansjakken vår, den kan du få i denimstoff eller ensfarget bomull. Denne modellen er perfekt til bukser og jeans, eller om du vil tone ned antrekket en dag du har på deg en kjole. Varier med bruken av sko med hel eller sneakers, og du gir antrekket helt ulike uttrykk.

Lenita kommer i blå, sand og i denim.

 

Liker du å pynte deg samtidig som du elsker å gå i jeans, må vi vise deg denne søte jakken! Med denne i garderoben har du den ultimate jakken som passer til «alt».

Demi kommer i delikate blåtoner.

 

Liker du dressjakker har vi et godt utvalg i ulike kvaliteter og fasonger.  Med en klassisk dressjakke som Liz har du en jakke som kan brukes til mye, og du er mer kledd om du velger en matchende bukse eller bruker den til en kjole eller favorittbuksen din. 

Liker du en litt mer uformell stil kan du gå for denne trikoterte blazeren med ¾ erme. Den har god stretch og gir mer plass til bevegelse. Den er like fin til bukser, kjoler og skjørt. 

Se vårt store utvalg av jakker.

Finn din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.