Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Gå våren i møte med blomstrete bluser

Våren er her, og det er tid for spreke farger og lekne mønstre. Gjør garderoben klar for den kommende sesongen med bluser og topper, som alltid gir det lille ekstra til antrekket. Les om vårens nye overdeler, og hvordan vi styler blusene til ulike anledninger.

Blomstermønsteret er klassisk om vår og sommer

Blomstermønster er tidløst, og vil alltid være en klassiker i vår- og sommermånedene. Vårens nye bluser er ingen unntak for dette, og fås i et utvalg av lekre blomstermønstre.

Slik styler du blusen for ulike anledninger

Blusen er et av de plaggene som kan heve et antrekk, og noe alle bør ha i sin garderobe. Med ulike varianter kan du eksperimentere med snitt, farger og mønstre, og kombinere plagget med jeans, skjørt eller dressbukser – alt etter anledningen.

Jeans og bluser for hverdag og jobb

Hilma blusen har et flatterende snitt med lang erm og utsving, og fås i et mykt viskosemateriale. Style blusen med jeans, og du har det perfekte hverdagsantrekket som både er komfortabelt og stilfullt hele dagen – enten om du er på jobb eller skal møte noen til en kopp kaffe. 

Pynt opp skjørtet med bluse og boots

Ved å bytte ut jeans med en nøytral dressbukse eller et skjørt, kan blusen stå i hovedfokus. Nyheten Ocean er sydd med vaffelsøm, og fås i et lekkert blomstermønster med moderne puff i ermene. Style med Umme skjørt og kule boots, og vipps så er du klar for fest. 

Ettersom blusen er et blikkfang i seg selv kan du gjerne tone ned bruk av tilbehør. Et par øredobber til vil gjøre seg godt.

Kortermede bluser for svale somre

Kortermede bluser er et flott alternativ til t-skjorter når solen titter frem. Synne toppen har åpen v-hals, med vaffelsøm i ermene og et fint fall. Velg blant to delikate farger, og finn din favoritt som du kan implementere i vårgarderoben. 

Ønsker du noe enda luftigere til vår og sommer, anbefaler vi å sjekke ut Olympia blusen. Olypia har en åpen rund hals, og et romslig fall med strikk i ermene som vil holde deg sval og god når temperaturene øker. Den fås i flotte sommerfarger, med et smakfullt blomstrete mønster. Style med jeans om våren, og Carla buksen om sommeren, og føl deg fresh i flotte farger.

Et nøytralt alternativ til blomstermønsteret får du med vår lette og ledige Ozora tunika. Perfekt om vår og sommer da man ønsker et innslag av friske farger. Ozora legger seg fint på kroppen, og vil passe godt til et par capribukser.

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.