Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Tonje viser oss sommerens pirat- og capribukser

Tonje er butikksjef på Zavanna Amfi Elverum og vi har spurt om hun kan vise oss sommerens pirat- og capribukser. Tonje er blid og entusiastisk, og hun viser oss gjerne rundt i butikken. Utvalget av sommertøy er stort, så her er det mye å titte på – eller ta på, som vi tror er en sånn «damegreie». Vi må kjenne på plagget for å være sikker på at det vil føles greit på kroppen. Pirat- og capribukser er i motebildet og vi har et stort utvalg i ulike stoffer, passformer og farger. Mange av våre kunder kjenner godt til våre buksemodeller og da er det lett å finne en pirat eller capri som faller i smak, da passformen er den samme. Vår bestselger SIRI er manges favoritt, og da er det supert å tilby nettopp SIRI i både pirat- og caprimodeller.

Her viser Tonje Siri capri i denim.  «Vi har de også i andre stoffer og i forskjellige farger» forteller Tonje.

 1. Siri capribukse
  599,-
 2. Siri capribukse
  599,-
 3. Siri capribukse
  599,-
 4. Siri capribukse
  599,-

Her ser du Siri capribukser i fargene blå, hvit, sand og mørk plomme.

«Jeg får ofte spørsmål om hva som er forskjellen på pirat og capri. Det er bare lengden på bena som forskjell» forklarer Tonje. Pirat går til knærne og Capri går nedpå leggen. Det er litt smak og behag om man velger pirat- eller capribukser. Det er jo deilig å slippe langbuksen på sommeren selv om det er variert vær. Ta med deg en cardigan, så holder du deg varm selv om solen forsvinner bak en sky. Til varme dager har vi modeller som er lette og luftige. Noa capribukse er et godt tips og den kommer i 4 farger.  Modellen har elastikk ved benet så du kan justere benlengden.

 1. Noa capribukse
  399,-
 2. Noa capribukse
  399,-
 3. Noa capribukse
  399,-
 4. Noa capribukse
  399,-

Liker du en litt røffere stil vil Tonje anbefale Natalie i piratlengde. Her får du en tøff bukse med elastikk i livet og krølleeffekt i stoffet og den kommer i mange farger. Her er det bare å leke seg med sammensetninger ved å variere farger på toppene du har til.

Du er velkommen til oss på Amfi Elverum, eller en hvilken som helst Zavanna-butikk, for å se på vårt store utvalg av capri og pirat. Vi hjelper deg gjerne med å finne din favoritt.

Takk for oss Tonje, og god sommer!

Se vårt store utvalg av dameklær.

Finn din Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.