Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Høst- og vintermote 2022: Årets motefarger til dame

Høsten og vinterens motefarger kommer i en bred fargeskala og i kalde og varme farger. Hos Zavanna finner du enkelt noe du liker. Bli kjent med årets høst- og vintermote!  Zavanna lager sine kolleksjoner på fargetemaer slik at du enkelt skal finne de fargene du liker og få inspirasjon til nye antrekk. I tillegg til fargetemaene har vi en stor basic-kolleksjon som kan mikses og matches på tvers av fargetemaene. 

Dette er motefargene for høst og vinter 2022 

I høst ser vi farger som grønn, plomme, lilla, oransje.  Beige og bruntoner er også med, og det samme er de klassiske fargene som blåtoner, svart, hvit og off white. Myke, lune og gode plagg i herlige høstfarger er gjennomgangstonen i vår høstkolleksjon. Du kan velge i ulike stiler, snitt og kvaliteter i disse fargetemaene: 

Blåtoner

Klær i blåtoner er alltid en sikker vinner og det er en farge som det er lett å kombinere med andre farger enten du ønsker en avslappet stil eller du ønsker å pynte deg.  Finn dine favoritter i vårt store utvalg og bland gjerne med hvit, off white, rødtoner eller overrask med en oransje topp.  

Plommetoner

Klær i plommetoner passer godt til høst og vinter, og spenner seg fra det at fargen kommer til syne i et mønster, i striper eller i ensfargede plagg. Uansett hva du foretrekker kan du finne fine kombinasjoner her hos oss.  Fargen kan enkelt kombineres med ulike plommetoner eller en sikker vinner er off white. Liker du mønster, men synes det kan bli voldsomt opp mot ansiktet, kan vi anbefale å dempe antrekket med en cardigan eller et ensfarget skjerf i halsen.  

Verity kjole  |  Cardigan leveres senere

Grønntoner

Grønn kommer i mange toner og spenner seg fra dus grønn til mørk petrol. Velg mellom ensfargede plagg eller plagg hvor grønt er et innslag i et mønster. Kombiner grønt med dine blå jeans er vårt tips.  

Beige/ bruntoner  

Beige og bruntoner en sikker vinner og godt likt da det er farger som er lett lar seg kombinere med andre farger.  Denne høsten har vi blandet den med andre bruntoner, eller gå for en kontrastfarge.

Denne leveres senere

Oliventoner

Olivenfargen holder seg i motebildet og er en herlig farge hele året. Vi kan tilby topper, bluser, bukser, strikk, jakker, og yttertøy i ulike nyanser av olivengrønn. Velg mellom ensfargede olivengrønne plagg eller velg plagg hvor oliven inngår i et mønster.

Lillatoner

Vi har for denne høsten bygget fargene grått, off white, koks og sort rundt denne populære fargen. Kombiner ensfargede topper til mønstret underdel eller velg motsatt om du foretrekker det. Vi har også et godt utvalg av hverdagskjoler, ensfargede eller mønstrete.

Hva foretrekker du?

Denne leveres senere

Få hjelp med motefargene i din nærmeste butikk


Besøker du en av våre fysiske butikker står vi klare til å hjelpe deg med antrekket.

Finn din nærmeste Zavanna-butikk her!

Du ser fort at butikkene er innredet etter fargetemaer.

Det gjør det enkelt for deg å finne klær i yndlingsfargen, og se forslag til antrekk du kan trives i.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.