Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Gro Anita ønsker å vise deg sine favoritter.

Gro Anita viser deg høstens nyheter i populære blåtoner.

Gro Anita er butikksjef Alti Buskerud Storsenter, og er ei blid og entusiastisk dame som er lett å komme i prat med. Hun elsker å snakke om farger, mote og klær.  Hun er ikke vanskelig å be når vi spør om hun kan vise oss noe av høstens nyheter.

«Vi har et stort fargespekter, men allikevel er det mange som går for de klassiske blåtonene.  Jeg kan jo skjønne hvorfor mange liker blått. Du er alltid kledd, og det er en farge som det er lett å matche opp med andre farger for å lage en ny vri om du ønsker det» sier Gro Anita og viser oss sine favoritter:

Hvilken buksemodell vil du anbefale denne høsten?

Vi har et stort utvalg av bukser og jeans i ulike passformer, farger og vask. Vi er så forskjellig i kroppen at bukser anbefaler jeg at du prøver på. Skal jeg trekke fram den modellen vi selger mest av er det nok Siri-modellen.

For høsten kommer den i ulike farger, vask, kvaliteter og benlengder. Kom innom en Zavanna-butikk og vi hjelper deg med å finne den rette modellen til deg tilbyr Gro Anita.

Høsten er tid for lun og god strikk. Velg deg en genser med struktur eller mønster og en ensfarget cardigan, da kan du enkelt lage flere antrekk med få plagg. Ta en sjekk i garderoben og finn fram favorittblusen din og piff den opp med en ny cardigan.

Kan du si noe om høstens yttertøy?

Høsten kommer med stormskritt og det finnes yttertøy for alle, alt fra allværsjakker, gode lange vinterjakker med hette i flotte farger, og klassiske ullkåper. Vi har et godt utvalg til kjempegode priser.

Har du rukket å finne deg en høst-favoritt enda?

Min høstfavoritt er Diana regnjakke. Jeg sykler eller går til jobben og da er denne helt super med uforutsett vær som høsten har. Elsker også Dakota kåpe i beige som er klassisk, moderne og fin å kle seg i.

Har du sett deg ut noen antrekk du gleder deg til ankommer butikken?

Merinoull-settene har jeg gledet meg til fordi de er lune, gode, puster, og er helt skjønne å ha på seg når en skal kose seg, og så fine at jeg kan gå i butikken i den også. Det er alltid gøy med sesongskifte, og det er så mye fint som kommer og det er masse fristelser. Sort “skinn” bukse Ninni er en av mine favoritter med en pen topp eller en lun genser.

Hvorfor tror du kundene er så glade i Zavanna ?

 Vi har klær med god passform, godt utvalg av bukser, topper, strikk og alt hva du trenger, flotte farver og det liker damene.  Vi bryr oss om kundene og vil at de skal se fine ut i klærne når de handler hos oss, at de er fornøyde er vår glede. Vi tilbyr personlig service, vi ser kundene og alle er hjertelig velkommen til oss.

Takk for praten Gro Anita!

Kom gjerne innom oss på Alti Buskerud Storsenter eller en hvilken som helst Zavanna-butikk for å hente inspirasjon til høstens garderobe. Ta gjerne med deg ditt favorittplagg og vi hjelper deg med å komme med tips til variasjon.

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.