Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Kjoler med flatterende fasonger

Vi elsker å ha kjoler i garderoben! En kjole er ofte veldig komfortabel, og kan brukes hele året. De gir også en følelse av femininitet, og kan være en flott måte å uttrykke din egen stil på. Og det beste av alt; våre kjoler kommer i mange flatterende farger og fasonger.

 1. Veronika kjole
  799,-
 2. Viktoria kjole
  799,-
 3. Vendela kjole
  799,-
 4. Vanda kjole
  699,-

En sommerlig kjole til festlige anledninger

Sommeren er snart her, og hvis været holder seg bra, kan du gå i kjole hver dag. Luftige stoffer og fasonger som ikke er tettsittende er gode valg når solen skinner, og du skal på en festlig anledning. Som for eksempel Vikki kjole; hun kommer med nydelige volanger, og i en frisk korallfarge som passer til de fleste hudtoner. 

På vår- og sommertiden tar vi frem fargene igjen etter en mørke og dunkel vintertid med mørke plagg, og både Vendela kjole i turkis og Villow kjole i en knallblå farge passer godt til en anledning du vil pynte deg litt ekstra.

Hva med en fargesprakende? Gul er en nydelig farge som fremhever sommerglød som Villow Kjole i gul. 

 1. Villow kjole
  599,-
 2. Vendela kjole
  799,-
 3. Vikki kjole
  999,-
 4. Villow kjole
  599,-

Bytt ut joggedressen med en deilig hverdagskjole

Mange tenker nok at en kjole kun kan brukes hvis du har en anledning til det. Men det er verdt å huske at det er flere hverdager enn helgedager. Hvorfor ikke da velge en behagelig kjole til hverdagsbruk? Det kan ikke skade å pynte seg litt i hverdagen også - det kan bare være positivt for humøret! Hva med Mine kjole - behagelig med fint fall i skjørtet. Ikke for pyntet, men stilig. Eller Viktoria kjole - en lett og fin bomullsvevet sommerkjole i duse farger. Vår praktiske favoritt er Venke kjole; Ensfarget vevet kjole i en myk elastisk blanding av viskose og lin, og med to lommer foran.

 1. Mie kjole
  499,-
 2. Mine kjole
  599,-
 3. Viktoria kjole
  799,-
 4. Venke kjole
  799,-

Blomstermønstrete kjoler: et sikkert vår- og sommertegn

Det er ikke bare omgivelsene rundt oss som våkner mer til liv når solen skinner - klærne våre blir også mer levende. Hos Zavanna elsker vi blomstermønstrede klær, og har et stort utvalg i ulike typer kjoler med flotte og fargerike blomstermønster på.

Blomstermønster: Vanda kjole kan styles både med og uten strømpebukser. Modellen er legglang, og er laget i 100 prosent bomull.

Hvis du foretrekker kortermede varianter, så kan vi anbefale Mirell kjole, Denne kan du style med en cardigan eller en fin dressjakke. Skulle du heller like kjoler med t-skjorteermer, liker vi godt Viktoria kjole og Magna kjole.

 1. Mirell kjole
  499,-
 2. Viktoria kjole
  799,-
 3. Magna kjole
  599,-
 4. Magna kjole
  599,-

Se vårt store utvalg av kjoler her.

Få hjelp i en Zavanna-butikk.

Besøk vår inspirasjonsside for påfyll!

Bli medlem av kundeklubben