Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Frisk opp sommergarderoben med capri og pirat

Capribukser er tidløst, og perfekt om sommeren når temperaturene stiger. Plagget er et lettere alternativ til langbuksen, som gir deg god bevegelsesfrihet på aktive dager. Finn din favoritt blant våre ulike capribukser og piratshorts, og frisk opp sommergarderoben med flere varianter. 

Flatterende lengde med behagelig stretch

Capribuksen har et flatterende snitt, og passer til alle kroppsformer. Det samme gjelder for den kortere varianten, også kjent som piratshorts. Ankellengden på capri er ypperlig på vår- og sommerdager med mye aktivitet, men samtidig tildekket når du er i bevegelse. 

Våre Siri capri og Norna capri har høyt liv og behagelig stretch, med stilige glidelåser som kan åpnes for en enda luftigere opplevelse. Stretch finner du i alle våre capribukser, slik at du kan føle deg komfortabel hele dagen lang.  

Friske farger og mønstre

Friske farger og mønstre hører hjemme i sommerhalvåret, og kan glede både deg selv og andre rundt deg. Kombiner en enkel overdel med candy capri – og la det sommerlige mønsteret skinne for seg selv. Den lune brunfargen passer godt til andre jordfarger, og kan for eksempel kombineres med en overdel i olivengrønn. Candy capri får du også i herlige blå, og korallfarger. 

Siri capri får du i to spreke varianter, blant annet i denne nydelige plommefargen. Siri gir et friskt pust blant de nøytrale buksene man ofte bruker i hverdagen, og kan styles med alt fra en enkel t-skjorte til en mønstrete bluse i komplementære farger. Harmony blusen med sitt delikate blomstertrykk vil passe ypperlig. 

Capri og pirat i lette materialer

Det som er spesielt deilig med capribuksen er ankellengden som gjør seg godt på varme sommerdager. Plaggene kan gjøres enda luftigere, med lette materialer som tåler et fuktig klima.

Carla capri har en romslig passform i tillegg til ankellengden, og fås i en behagelig blanding av lin og viskose. En mer tettsittende variant er vår Natalie pirat, i en blanding av viskose og spandex. Begge variantene er en drøm å ha på seg, både om du skal på Norgesferie eller til varmere strøk.

Få hjelp hos din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Finn din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.