Gratis frakt over 499,-     |     30 dagers returrett     |     Gratis retur i butikk

Gratis frakt over 499,-   |   30 dagers returrett   |   Gratis retur i butikk

Tonje viser deg sine favoritter

Vi har vært innom vår Zavanna-butikk på Amfi Elverum, og Tonje viser deg noen av vårens bukser. Tar du turen innom Zavanna på Amfi Elverum treffer du på Tonje eller en av våre andre kollegaer. De brenner for mote, og synes det det ekstra gøy å jobbe med farger og sette sammen antrekk. Dette sammen med å møte mange hyggelige kunder hver dag gjør jobben til en lek.

Det er tydelig å se at kundene trives hos jentene på Amfi Elverum. Det kommer inn nyheter hver uke, og det er stas å sette sammen ulike antrekk alt etter hva kundene ønsker. Vi er alle så forskjellige, og da er det fint å kunne tilby mange fasonger, et bredt fargespekter og ulike mønstre. Liker du ensfargede baseplagg har vi det også. Hos oss kan du mixe og matche – alt etter hva du liker.

Et viktig plagg i enhver garderobe er buksen, enten du liker en denimbukse eller en «vanlig» bukse i bomullsblanding.  Selv liker jeg veldig godt denne modellen som heter Natalie. Det er en superdeilig enkel bukse med strikk i livet, men den har tøffe detaljer og kommer i flere farger. Den er anvendelig og du kan matche den opp med «alt» Den er like tøff med en enkel T-skjorte og joggesko til blazer, eller et par tøffe støvletter.

Her har du min favorittjeans sier Tonje og viser fram Siri bootleg. Denne har den samme gode passformen som bestselgeren vår Siri, men har litt videre benåpning. Denne er knalltøff, bare se her:

Hvilken modell selger du meste av?  

Det må være Siri-buksen vår. Den får du både i bomullsblandinger og i denim.  

Siri kommer i flere varianter.  Alle med deilig stretch, høyt liv og god komfort, se utvalget vårt her:  

Mange av modellene kommer også i flere benlengder. Det er supert for vi er så forskjellige med tanke på høyde og benlengder. Selv er jeg høy og det er fint å få bukser som er lange nok.  Vi har mange flere ulike modeller i tillegg til Siri-buksen.  Bukser skal sitte godt og det beste er å komme innom og prøve modellene før man bestemmer seg.  

Du er velkommen til oss på Amfi Elverum, eller en hvilken som helst Zavanna-butikk, for å se på vårt store utvalg av bukser og jeans. Vi hjelper deg gjerne med å finne favorittbuksen.  

Takk for praten Tonje! 

Se vårt store utvalg av bukser og jeans.

Finn din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her

Se vårt store utvalg av bukser og jeans.

Finn din nærmeste Zavanna-butikk.

Ønsker du å lese lignende saker kan du besøke vår inspirasjonsside.

For mer inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen, meld deg på vårt nyhetsbrev her.