VILKÅR KUNDEKLUBB

Formål

Kundeklubben er en fordelsklubb som har som formål å gi deg som kunde informasjon om tilbud/ kampanjer, samt eksklusive tilbud forbeholdt medlemmer. Ved å registrere deg som medlem samtykker du til vilkårene i denne avtalen. Endringer i vilkårene publiseres på www.zavanna.no\vilkår. Kundeklubben er lagt opp som en elektronisk basert tjeneste. Medlemskommunikasjonen er gratis og foregår via SMS og e-post.

Varighet

Det er ingen bindingstid og medlemskapet løper til det sies opp av kunde.

Hva registrer vi

Vi registrerer/ lagrer KUN mobilnummer og/eller e-post adresse samt hvilken butikk du er tilknyttet.  Dine personopplysninger utleveres aldri til tredjepart/utenforstående. Tredjepart har heller ikke rettigheter til innsyn i eller mulighet til å benytte dine opplysninger til annet formål enn hva som fremgår av punkt 1 i denne avtalen

Utmelding \ innsyn

Du kan når som helst melde deg ut av kundeklubben. Hvordan fremkommer tydelig i smser og/eller E-poster sendt fra oss. Skulle det likevel bli vanskelig med utmelding kan du kontakte oss på post@zavanna.no eller pr tlf 64 85 53 00. Ved utmelding vil vi slette alle personopplysninger om deg.

Alle kundeklubbmedlemmer har til enhver tid rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger som er lagret hos oss, uansett hvordan disse er registrert. Med bakgrunn i at medlemmets navn ikke er registrert i vår database, og det heller ikke er noen link mellom mailadresse og telefonnummer, må medlemmet oppgi eget telefonnummer og eller egen mailadresse, for at vi skal kunne kontrollere om vedkommende er medlem. Det opplyses kun om mobilnummer/mailadresse er registrert eller ikke. Innsynsopplysninger kan fås på forespørsel via post@inter-sun.no.

Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

 

Retail Management As
Anolitveien 5
1400 Ski
Org nr 965 098 100
Tlf 64 85 53 00
post@rtm-tekstil.no